Reise:

Vi har måttet endre litt på reiseplaner fordi ingen foreldre hadde mulighet til å kjøre. Det betyr at vi må reise med buss. Dette vil føre til at vi må be om foreldrebetaling for noe av dette. Vi må komme tilbake til pris når vi vet hva det vil koste. Lørdag 22. juli reiser vi med rutebuss til Larvik. Lørdag 29. juli blir det leiebuss fra Kristiansand til Bø.

Avreise Lørdag 22. juli:

Oppmøte Bø stasjon kl 04.00 (Telemarksekspressen)
Ferge fra Larvik kl 08.00
Ankomst Hitshals ca 11.45
Ankomst Sønderborg ca kl 18

Hjemreise lørdag 29. juli:

Fra leir ca kl 05.30
Ferge fra Hirtshals kl 12.15
Anskomst Kristiansand ca kl 15.30
Buss fra Kristiansand
Ankomst Bø (Speiderhuset) ca kl 18.30-19.00

Hvor skal vi bo?

Leiren er i Sønderborg. Vi skal bo i underleiren som heter Slottet. Underleirområde i Slottet heter Marselisborg. Se kart

Pakking

Fellesutstyr og speidernes utstyr må pakkes i biler på torsdag 20. juli. Alle må derfor møte på speiderhuset med ferdig pakket sekk torsdag 20. juli kl 17.00. Sekkene blir transportert på tilhenger til leiren. På grunn av dette må speiderne ha med seg en dagstursekk til reisen og til bruk på utflukter på leiren. Sekken skal inneholde det speiderne trenger på en 14-timers reise med buss og ferge. På reisen til leiren må speiderne ha med niste til hele dagen, og en drikkeflaske.

HUSK:
•Pass
•Helsekort
•Medisiner
 

Hvordan pakke?

Alt speiderne skal ha med seg må være oppi sekkene. Det kan ikke pakkes i poser som henger utenpå sekkene. Sovepose og liggeunderlag kan festes utenpå sekk, men MÅ henge godt fast.

ALT speiderne har med seg må merkes med navn!

Hva skal pakkes?

Her har vi laget en pakkeliste.

Hvis du har spørsmål til pakking kan du ta kontakt med Martin eller Morten.

 

Aktiviteter

Her kan du se en oversikt over hvilke aktiviteter speiderne er forhåndspåmeldt til.

I tillegg kan man velge mellom ulike Drop in-aktiviteter. Se i aktivitetsoversikten.

 

Kontantløs leir

Leiren blir kontantløs, og kjøp skal gjennomføres med en brikke på leirarmbåndet. Se dette info-skrivet. For de som ikke var på siste foreldremøtet kan armbåndet hentes hos Morten (etter avtale). Ev kan jeg sende ut info på e-post slik at dere kan få ladet opp saldoen på brikken. Armbånd som ikke er hjentet vil bli delt ut på pakkedagen eller på bussen til leiren.

Er det penger til overs på kontoen etter Spejdernes Lejr, kan de utbetales opptil et halvt år etter leiren på skejser.dk. Tilbakebetaling til Norge kan medføre ekstra gebyr. Dette er på 20,- DKK innenforn EU (Antar det også gjelder Norge.

 

Informasjon om leiren for deltagere og foreldre:

http://info.spejderneslejr.dk/category/for-deltagere-og-foraeldre/

http://spejderneslejr.dk/da/spejdernes-lejr-kort-fortalt

Leiren har egen «app»:

http://sl17.dk/

Kan brukes fra telefon/nettbrett/PC/Mac